Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao sa 62. kata

Snimka koja tjera suze na oči: Internetska zvijezda snimila svoju smrt pokušavajući skupiti novac za svadbeni dar

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Interentska zvijezda Wu Yongning, u pokušaju skupljanja novca za svadbeni poklon svojoj zaručnici, snimila vlastitu smrt.

Upozoravamo da je priloženi video uznemirujućeg sadržaja.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

26-godišnji Wu Yongning, poznat pod imenom 'Prvi kineski penjač po krovovima', tragično je završio život i sve snimio.

Posljednjih deset mjeseci Wu je snimio nekoliko zastrašujućih videa na vrhovima nekih od najviših nebodera u Kini, a zbog svojih je poduhvata bio prava internetska senzacija.

Njegov sljedeći planirani poduhvat, koji je nesretno završio, bili su zgibovi na vrhu Huayuan International Centra u Changshau, glavnom gradu kineske provincije Huan.

Nažalost, u jednom trenutku skliznula mu je ruka, uslijed čega je sa 62. kata zgrade pao na terasu u podnožju. Njegovo je tijelo kasnije pronašao perač prozora.

Njegova zaručnica ispričala je kako je Wo želio skupiti 80 tisuća kineskih juana (oko 10 tisuća eura) kako bi njoj mogao kupiti svadbeni poklon.

Incident je snimljen kamerom koju je Wu postavio na susjedni neboder kako bi se snimio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene