Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani zabrinuti

UZNEMIRUJUĆE: Objavljen video napada na Mijatovića, vide se huligani kako bježe

Screenshot
Screenshot Foto: X/N1 Srbija
Pojavila se snimka napada nakon kojeg je preminuo Đorđe Mijatović, mlađi brat potpredsjednika srpske vlade i federalnog ministra Vojina Mijatovića.

U nedjelju popodne u Beogradu je ubijen Đorđe Mijatović (37), mlađi brat potpredsjednika srpske vlade i federalnog ministra Vojina Mijatovića. Njega su u dječjem parku na Voždovcu pretukli huligani.

Na snimci incidenta do koje je došao N1 vidi se dio kada huligani bježe nakon napada na Đorđa Mijatovića, koji je kasnije u tijeku večeri preminuo u bolnici. Upozoravamo da je snimka uznemirujućeg sadržaja.

Podsjetimo, napad se dogodio u nedjelju nešto poslije 18 sati. Grupa huligana koja je napala Đorđa Mijatovića navodno mjesecima radi probleme stanarima zgrada u naselju Medaković, a samo dan prije incidenta trgali su klupe i prijetili građaninu koji ih je zamolio da to ne čine. Nakon što je čovjek prijetnje prijavio policiji, oni su izišli na teren i razgovarali s huliganima. Nisu ih, kažu stanari, legitimirali jer su maloljetni.

Stanari su zabrinuti za svoju i sigurnost svoje djece koja izlaze u parkić, zbog grupe tinejdžera koji su uvijek tamo kada je lijepo vrijeme, a rade buku i narušavaju javni red i mir. Kako su rekli, radi se o desetak mladića i djevojaka u dobi od 15 do 17 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija curenje podataka SOA objasnila kako su procurili podaci o vlasnicima vozila u Hrvatskoj

Pročitajte i ovo Ilustracija Javlja policija Na proslavi Dinamova naslova pokušao ubiti čovjeka

Kako je rekao ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić, stradali čovjek izišao je razgovarati s huliganima jer mu se sin žalio da su mu oteli loptu. Dačić je u emisiji naveo i da se utvrđuju okolnosti smrti i je li možda nastupila od posljedica epileptičnog napada, s obzirom na to da su doktori rekli da je Mijatović imao još neke bolesti, tako da će uzrok smrti utvrditi obdukcija. Međutim, ubrzo su srpski tabloidi objavili da je čovjek nakon incidenta pao i udario glavom u beton.

MUP je priopćio da su osumnjičene dvije osobe i da se za njima traga, kao i da je tijelo prevezeno na obdukciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene