Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na Manhattanu

Spasili perače koji su zaglavili uz prozore na 46. katu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica perača prozora prilikom uobičajenog obavljanja posla uz jedan od njujorških nebodera doživjela su nezgodu.

Na pročelju jednog njujorškog nebodera, negdje oko 46. kata, zaglavila su dvojica perača prozora. Čini se da je dizalica na kojoj su stajali dok su obavljali posao pukla na dva dijela te je prijetila potpunim urušavanjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Buknuo neboder u ruskom gradu Tveru Nevjerojatno VIDEO Dramatične scene iz Rusije: Buknuo požar u neboderu, vatra ga progutala u minuti

Vatrogasci su brzo stigli na mjestu događaja te su organizirali akciju spašavanja. Uspjeli su napraviti otvor na jednom od prozora te su perači, jedan po jedan, polako ali sigurno, otišli na sigurno.

Tijekom cijele akcije na tlu je bila uvedena posebna regulacija za vozila i pješake zbog realne opasnost od pada perača i dizalice. Zasad nije jasno kako će i kada biti uklonjena sama dizalica.

Nezgoda se dogodila pri vrhu nebodera Hearst na Manhattanu, koji je otvoren 2006. godine, izgradnja je koštala oko pola milijarde dolara, a bio je prvi novoizgrađeni neboder otvoren nakon rušenja 'blizanaca' 11. rujna 2001. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene