Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

O programu Garancije za mlade, na veliko i na široko se razgovara u Europskoj uniji. Radi što kvaliitetnije rasprave, u Bruxellesu se održava i konferencija na tu temu.


Zabrinjavajuće brojke mladih, a nezaposlenih osoba diljem Europske unije, potaknule su jačanje programa Garancija za mlade. A danas su o ključnim točkama tog problema kao i prijedlozima na koje bi se on trebao riješiti razgovarali koordinatori programa Garancije za mlade u Portugalu, Španjolskoj i Irskoj, i mnogi drugi.

Vezani članci Slika nije dostupna Ministar Mrsić mladim Zagrepčanima predstavio 'Garanciju za mlade' Slika nije dostupna Napokon dobre vijesti za zapošljavanje mladih!

Konferencija se emitira uživo putem streama.

Veliki sastanak okupio je glavne osobe uključene u implementaciju preporuke za osnivanje Garancije za mlade koja je usvojena u travnju 2013. godine. Razgovara se o postignućima država članica po pitanju programa Garancije za mlade i korištenje 6 milijardi eura Inicijative za zapošljavanje mladih.

Iz EU stiže novac za zapošljavanje mladih, evo koliko

Garancija za mlade znači da svaka država članica treba osigurati da svi mladi ljudi ispod 25 godina dobiju kvalitetnu ponudu za posao, nastave s obrazovanjem ili stažiranjem, najviše u roku od četiri mjeseca nakon što su ostali nezaposleni ili završili školu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju