Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gnusan zločin

Utopila bebu u kanti vode, dečko gledao putem Skypea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravično ubojstvo dogodilo se u Norveškoj, a imalo je i jednog online svjedoka, koji je sve vidio putem Skypea.

Norvežanka, 26-godišnja Yasmin Chaudhry, ubila je svoje jednogodišnje dijete pred očima svojeg dečka s kojim je razgovarala putem spomenutog chat servisa.

Pročitajte i ovo Lola James osuđen na doživotni zatvor Očuh zatukao djevojčicu (2) do smrti: Iživljavao se nad njom cijelu noć, majka tvrdi - "Spavala sam, ništa nisam čula" Thomas i Taylen Mosley nezapamćen zločin Tijelo dvogodišnjaka virilo iz ralja aligatora, sve je zgrozila mučna istina

Bebu je uronila u kantu vode, a jadno dijete se ugušilo. Sve se dogodilo oko 3 sata ujutro, a Chaundry je nerviralo što se beba budi i plače pa se odlučila, kako kaže, disciplinirati, prenosi The Sun.

Nije to sve, jer je Chaundry pokušala i lagati vlastima o tome što se zapravo dogodilo. Djelatnicima hitne pomoći rekla je kako je beba slučajno pala u kantu s vodom. Po uhićenju pod sumnjom za ubojstvo dojenčeta, policiji je pak rekla kako ju je njezin dečko (Britanac, koji nije otac djeteta), nagovorio na taj gnusan čin.

Ona je optužbe negirala, a njezin dečko je negirao njezinu optužbu. Upoznali su se putem interneta prije godinu dana. Sreli su se jednom, a njihova veza zapravo je funkcionirala 'preko žice'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene