Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svađe na dvorištu

Pomahnitala žena pucala bebi u glavu: Ubila svoje troje djece, dečka i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje odraslih svađalo se na dvorištu ispred kuće, a malo kasnije susjedi su čuli kako je ispaljeno pet metaka.

Pet osoba ubijeno je samoubilačkom pohodu u malenom američkom gradu Emingtonu u saveznoj državi Illinoisu, javlja CBS.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostali bez više od pola stada Vukovi zaklali i mrcvarili 15 ovaca u Gorskom kotaru: "Čini se da su ubijali radi ubijanja" Napad u ruskoj školi "teroristički čin" Raste broj poginulih u brutalnom napadu u ruskoj školi: Napadač je imao psihičkih problema

Kako istraga još traje, tamošnja policija odbila je identificirati osobu koja je ispalila smrtonosne hice. Među preminulima su 29-godišnja žena, 30-godišnji muškarac, dvoje djece školske dobi i 10-mjesečna beba.

Prema nekim izvorima, dvoje odraslih svađalo se na dvorištu ispred kuće, a malo kasnije susjedi su čuli kako je ispaljeno pet metaka. Neka od tijela pronađena su izvan kuće.

Iako se isprva nije znalo tko je pucao, susjeda je razotkrila tešku tragediju koja se dogodila. Vidjela je, kazala je AP-u, ženu kako puca u bebu.

Annelise Fiedler ispričala je kako je najprije čula ispaljene hice pa je istrčala na ulicu. U susjednom dvorištu ugledala je ženu, koja je identificirana kao Sara McMeentold, kako se naginje nad malenu djevojčicu. Izgledalo je kao da joj je beba ispala iz ruku. Pitala je susjedu je li sve u redu na što je ova kazala da 'ništa nije u redu'.

'Pucala je u dijete i ja sam počele bježati', kaže Fiedler koja ne zna što se dalje događalo, ali nije vidjela druge žrtve.

Pomahnitala je žena ubila i ostalo dvoje svoje djece, osmogodišnju djevojčicu i sedmogodišnjeg dječaka, pa presudila i svom dečku koji je živio s obitelji, a zatim i sebi.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene