Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala prije tri tjedna

Usred intervjua u kadar ušetala nestala mačka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuću Judy Pugh poharao je tornado. Bila je sretna što je ostala živa, zajedno sa svoje dvije mačke, no u isto vrijeme tugovala je što je nestala njezina treća mačka.

Dom u kojem je Judy živjela godinama poharao je razorni tornado koji je protutnjio američkom državom Alabamom. Žena je novinaru lokalne televizije opisivala katastrofu koja se dogodila prije tri tjedna. Ispričala je kako dotrčala u hodnik u kojem su bile njezine tri mačke i na koji je pao krov.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Dvoje je otrovano Misteriozne smrti: U posljednjih mjesec dana troje novinara pronađeno mrtvo Ilustracija Sramotno ponašanje Muškarac u Dalmaciji napao novinarku za vrijeme snimanja: Pokušala pozvati policiju pa ju udario po ruci

Srećom, dvije mačke bile su potpuno neozlijeđene. Točno u vrijeme dok je Judy pričala novinaru koliko joj nedostaje njezina treća mačka koju nije vidjela već tri tjedna, mačka je ušetala u kadar. 'Sve što želim sada imam, sve moje tri mačke su na broju', uzviknula je presretna Judy.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene