Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljude iznosili na nosilima

Zaposlenici vrištali u panici: Urušila se galerija indonezijske burze, deseci ozlijeđenih

Urušila se zgrada u Indoneziji (Foto: AFP)
Urušila se zgrada u Indoneziji (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Urušila se zgrada u Indoneziji (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Galerija iznad prizemnog dijela indonezijske burze u Džakarti urušila se u ponedjeljak, kazao je jedan od zaposlenika i ozlijeđeno je više od deset osoba koje su iznesene iz zgrade burze.

"Drugi kat zgrade urušio se", kazao je Vindy, osobni pomoćnik predsjednika burze Tita Sulistija, koji je bio u zgradi u tom trenutku.

Pročitajte i ovo Heather Mack Dugo će biti iza rešetaka Zbog nasljedstva vrijednog 1,3 milijuna eura ubila majku i sakrila njeno tijelo u prtljažnik Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Uzrok nesreće nije poznat VIDEO Sudar vlakova u Indoneziji: Ima mrtvih i ranjenih, spasioci tragaju za preživjelima

Više od deset ozlijeđenih osoba izneseno je na nosilima, kazao je jedan od svjedoka za Reuters a policija je okružila područje oko burze koju čine dva višekatna tornja.

Prve informacije govore da nije bilo eksplozije i da se radi o nesreći. Televizijske snimke pokazuju zaposlenike kako vrište u panici i dijelove galerije razbacane po prizemlju zgrade u zgradi u poslovnoj četvrti u središtu Džakarte. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene