Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski desničar, euroskeptik i šef stranke UKIP, Nigel Farage, ima skrivenu želju, a ta je da ga se proglasi vitezom, odnosno da dobije, u Velikoj Britaniji prestižnu, titulu "Sir". RT mu je priskočio upomoć po tom pitanju.


Malena djevojčica je usred emisije Sam Delaney's News Thing na britanskom RT-u, dobila zadatak ispuniti veliku želju britanskog ultradesničara Nigela Faragea, prenosi portal indy100. Mališanka se pojavila u kostimiću kraljice, s krunom na glavi i mačem na napuhavanje u ruci, a Farage je kleknuo na srebrni jastučić, kako bi primio počast.

Vezani članci Opća bolnica Zadar gdje se liječi troje djece (Foto: Duško Jaramaž/Pixsell) Sedmogodišnja djevojčica koju je otac bacio s balkona stabilno: "Liječnici su optimistični oko njezinog oporavka" Meghan Markle (Foto: TK/Press Association/PIXSELL) Jedan detalj na darivanju djeteta otkrio stiže li u travnju u kraljevsku obitelj princ ili princeza

"Hajde onda. Samo me nemoj ozlijediti", rekao je djevojčici Farage. Djevojčica je učinila svoje, a Farage se vratio pored voditelja, no onda je uslijedilo nešto urnebesno.

Mimo igrokaza, kojji je netom završio, djevojčica se nije mogla suspregnuti pa je Farageu rekla što je muči.

"Moja mama kaže da vi mrzite strance", rekla mu je.

Reakcije nakon toga pogledajte u niže priloženom videu.