Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova opasnost s Facebooka

Upozorenje policije: Ne nasjedajte na ovaj glupi izazov!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fancuska policija upozorava na novu opasnosti s Facebooka, koja dolazi u obliku izazova da se osoba potpuno obučena baci u vodu, s tim da joj u vodu prvo uđe lice.

Poznat kao L’eau ou au resto', što je francuski izraz za 'u vodu ili u restoran', društvenim mrežama hara viralan izazov u kojem ljudi izazivaju jedni druge da se bace u vodu potpuno odjeveni ili plate obrok u restoranu, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Vlasti pozivaju ljude da pokažu da su pametniji od izazova, nakon što se 19-godišnji mladić utopio tijekom prihvaćanja ovog zazova.

Mladić se, naime, biciklom zavezao preko litice, upao u more i utopio se dok ga je prijatelj snimao u izvođenju izazova.

Postoji opasnost da se izazov proširi Europom, kao što se dogodilo s 'Neknominate', tijekom kojeg se mladi opijaju i kao dokaz da su to učinili, snimaju proces ispijanja veće količine alkohola i videa objavljuju na toj društvenoj mreži.

Smrtonosni trend Neknominate zahvatio i Hrvatsku

U Neknominateu su sudjelovali samo mladi, dok izazov L'eau ou au resto' prakticiraju i odrasli. Snimke kao dokaz ovog ponašanja objavljene su i na YouTubeu.

Na jednoj se snimci vidi žena koja skače u vodu. Pri tom se poskliznula i stopalima zapela za mol s kojeg je skakala.

U strahu od mogućih novih smrti u prihvaćanju besmislenog izazova, francuska policija je na svom Facebooku objavila: 'Nemojte da na vas utječe glupi fenomen trenutka.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene