Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila u induciranoj komi

Preminula junakinja koja je spasila bebu pred naletom kamiona: ''Ona će zauvjek ostati anđeo čuvar našeg sina''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra dadilja iz Brooklyna, koju je udario kamion kada je pred njegovim naletom spasila jednogodišnju bebu, podlegla je ozljedama, objavila je u nedjelju djetetova obitelj.

Arcellie "Celi" Muschamp (52) umrla je pošto je u induciranoj komi bila od nesreće 20. prosinca. "Celi nažalost nije preživjela i umrla je okružena ljubavlju, utjehom i obitelji", napisao je Patrick Mullen, otac djeteta na stranici GoFundMe preko koje se prikuplja novac za troškove liječenja majke dvoje djece.

"Za moju suprugu i mene ona će zauvjek ostati anđeo čuvar našeg sina Rowana za kojega se žrtvovala". Muschamp, imigrantkinju iz Beliza, kamion je udario dok je s dječjim kolicima prelazila prometno raskrižje Union Streeta i Pete Avenije, kod parka Slope.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepristupačan teren Jedna od najtežih akcija: Nakon 13 sati borbe, HGSS-ovci ozlijeđenog planinara jutros predali hitnoj pomoći

Pročitajte i ovo Ernest Bilić Nada za život Zaklada Ana Rukavina pomaže i KBC-u Rebro: ''Jedan ljudski život je jako, jako puno..."

Brzo je prebačena u bolnicu gdje je podvrgnuta operaciji na mozgu. Protiv vozača (68) dosad nije podignuta kaznena prijava.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene