Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GRAĐANI VELIKOG SRCA

U humanitarnoj akciji "Noin kaputić" prikupljen dio sredstava za odlazak malenog Noe na liječenje u Švicarsku, akcije se nastavljaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U humanitarnoj akciji "Noin kaputić", organiziranoj za mališana kojem je potrebno liječenje oka, prikupljen je dio sredstava, kako bi dječak otputovao u Švicarsku na terapiju. Akcije se nastavljaju.

Grupa velikogoričkih građanki i građana VG legacy na svom Facebooku u subotu je objavila kako će dječak Noa, za kojeg je bila organizirana humanitarna akcija na sajmu Gastro Turopolje, uskoro otputovati u Švicarsku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Noin kaputić Maleni Noa jedini u Hrvatskoj boluje od bolesti zbog koje više ne vidi na jedno oko, a sada treba pomoć kako bi otputovao u Švicarsku na liječenje

Mališanu je dijagnosticirana neizlječiva bolest Morbus Coats zbog koje je izgubio vid na desnom oku. Humanitarna akcija organizirana je pod nazivom ''Noin kaputić, kako bi dječak mogao otputovati u Švicarsku na daljnje pretrage i liječenje", objavili su iz akcije i dodali da je dječakova bolest trenutačno u četvrtoj fazi.

''Lijeka nema, ne postoji, no postoji šansa da Noa zadrži svoje desno oko što je duže moguće. Noa se ne predaje'', poručuju.

Početni iznos za predujam i sam odlazak na liječenje (termin je 26.10.) je oko 100.000 kuna a liječenje se provodi u 4 faze i ukupan trošak će biti oko 300.000 kuna, naveli su organizatori.

Građani velikog srca najavili su još akcija za Nou.

 

 Svi koji žele pomoći mogu to učiniti uplatom na broj računa HR8523600003118862150. Račun glasi na Nou, a u opis plaćanja potrebno je navesti ''za Nou''.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene