Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo savršen zločin

Ugušio suprugu živom hobotnicom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejska policija uhitila je muškarca pod sumnjom da je ubio svoju životnu družicu čija se smrt prvo pripisivala gušenju dok je jela živu hobotnicu, specijalitet toga kraja, priopćio je sud u utorak koji tvrdi da ima dovoljno dokaza za umorstvo.

Nakon višemjesečne istrage, osumnjičenik kojemu je objavljeno samo prezime Kim, uhićen je u petak zbog ubojstva, dodao je Lee Geon-Tae, glavni tužitelj u gradu Incehonu, u zapadnom predgrađu Seula. 'Odbacuje optužbu (...), ali mislimo da imamo dovoljno dokaza protiv njega", dodao je glavni tužitelj.

Osumnjičeni Kim (31) je u travnju 2010. došao u motel u Incheonu sa svojom suprugom pošto su u obližnjem restoranu kupili dvije manje žive hobotnice. Malo poslije nazvao je recepciju i rekao da se njegova Yoon onesvijestila i da više ne diše, pošto je jela hobotnicu. Šesnaest dana poslije umrla je u bolnici. U grlu joj je pronađen dio kraka hobotnice pa je smrt 24-godišnje žene pripisana gušenju. Njezino je tijelo kremirano.

No žrtvin otac je tjedan dana nakon njezine smrti otkrio da je Yoon plaćala životno osiguranje na 200 milijuna vona (133.300 eura) koje je glasilo na njezina životnog partnera i tada je pokrenuta istraga.

Policija sumnja da je osumnjičenik ugušio ženu hobotnicom ili jastukom.Nakji je omanja hobotnica koja živi u korejskim i kineskim vodama. U Južnoj Koreji se jede živa, cijela ili narezana, s komadićima koji se obično još uvijaju na tanjuru. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene