Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio bolesnu ženu i četvero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
41-godišnji Michael Simmons iz Južne Karoline uhićen je za ubojstvo svoje supruge Detre Rainey Simmons i njezine četvero djece.

Nakon što je jedan od svjedoka pronašao beživotna tijela u domu Simmonsovih, pocija je uhitila Michaela koji je pokušao pobjeći s mjesta zločina. 

Policija još uvijek nije utvrdila razloge ubojstva 39-godišnje Detre i njezino četvero djece: 16-godišnjeg Williama, 13- godišnjeg Hakiema, 8-godišnje Malachie i 6-godišnje Sameine. Tek se pretpostavlja da su ubojstva rezultat obiteljske svađe. 

Osumnjičeni, pak, nije bio otac četvero ubijene djece. Detra Rainey Simmons za Michaela je bila udana nešto više od godinu dana. Radila je u bolnici i pohađala tečaj za medicinsku sestru. Kako je bolovala od raka debelog crijeva, bila je u drugoj fazi primanja kemoterapije.

 "Djeca su uvijek bila uz nju da ju utješe i ohrabre da nastavi dalje.", kazala je Melba Rainey Thompson, sestra ubijene.  

Detra Rainey imala je i peto dijete, 21-godišnjeg Christiana. On je izbjegao smrt jer je u trenutku ubojstva bio u na fakultetu u Louisiani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene