Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bio je stvarno topla osoba, rekao je voditelj religijskih znanosti na Humboldt sveučilištu gdje je svećenik Eric Freed predavao punih deset godina.


Rimokatolički svećenik Eric Freed pronađen je mrtav u crkvi u kojoj je služio u kalifornijskom gradiću St. Bernard, a policija je pokrenula istragu o ubojstvu. Načelnik tamošnje policije Andy Mills istaknuo je da su tijelo pronašli u 09:00 ujutro nakon što su dobili poziv iz crkve, a zasad nemaju sumnjivaca.

Vezani članci Ogulinski Crveni križ - 3 Za Provjereno progovorili bivši djelatnici ogulinskog Crvenog križa: "Daješ nekima koji imaju bogatstvo..." Svećenik, ilustracija (Foto: AFP) Župnik traži tisuće kuna za križni put: ''Ljudi, dignite kredite jer tko ima više, taj je bliži Bogu''

'Bio je stvarno topla osoba', rekao je voditelj religijskih znanosti na Humboldt sveučilištu gdje je svećenik Eric Freed predavao punih deset godina, a u župi u kojoj je pronađen mrtav služio je posljednje tri godine, javlja CNN.

Šok na misi: Svećenik objavio, 'Čekam dijete!'

Samo nekoliko dana prije, svećenik poslao poruku svojim župljanima zahvalivši im na potpori i molitvama, zaželjevši im sretan Božić i sretnu Novu godinu. Iako je u župi relativno kratko, brzo se povezao sa župljanima, ali i s Američko- japanskom zajednicom jer je živio u Japanu dugo godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook