Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijela petero djece u dobi od 3 do 9 godina pronađena su u kući u njemačkom selu Darry nedaleko od Kiela na sjeveru Njemačke. Policija sumnja da je 31- godišnja majka ubila svoje petero djece te je lišena slobode i smještena u psihijatrijsku ustanovu.


- Za sada možemo samo reći da je majka osumnjičena za ubojstvo i smještena je u psihijatrijsku kliniku, priopćila je policija ne dajući nikakve druge informacije.

Vezani članci Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro" Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

Ovakvi slučajevi, inače, u Njemačkoj su posljednjih godina sve češći.

Prošle je godine jedna žena osuđena na 15 godina zatvora zbog ubojstva svojih osmero djece. Tijela nesretnih mališana pronađena su zamotana u vreće i zakopana u lonce za cvijeće te bačenu u bazen za ribe u dvorištu.

Ove srijede, pak, policija je je pronašla tijelo djevojčice čija je majka osumnjičena za ubojstvo svoje tri djevojčice. 28-godišnja majka uhićena je prošli tjedan, nakon što su u koferu i hladnjaku pronađena tijela dvoje djece, dok je posljednje tijelo pronađeno na balkonu.

Majka negira krivnju i tvrdi da su djevojčice rođene 2002., 2004. i 2005. godine te da su sve tri iznenada preminule.

Prošlog je mjeseca jedna 5-godišnjakinja umrla od izgladnjelosti u istočnom gradu Schwerinu.