Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka osumnjičena za ubojstvo petero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela petero djece u dobi od 3 do 9 godina pronađena su u kući u njemačkom selu Darry nedaleko od Kiela na sjeveru Njemačke. Policija sumnja da je 31- godišnja majka ubila svoje petero djece te je lišena slobode i smještena u psihijatrijsku ustanovu.

- Za sada možemo samo reći da je majka osumnjičena za ubojstvo i smještena je u psihijatrijsku kliniku, priopćila je policija ne dajući nikakve druge informacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Ilustracija Je li povezano? Detektivi tražili nestale studente iz 2014. pa i sami nestali: Pronađeni su, ali sve je i dalje obavijeno velom tajne

Ovakvi slučajevi, inače, u Njemačkoj su posljednjih godina sve češći.

Prošle je godine jedna žena osuđena na 15 godina zatvora zbog ubojstva svojih osmero djece. Tijela nesretnih mališana pronađena su zamotana u vreće i zakopana u lonce za cvijeće te bačenu u bazen za ribe u dvorištu.

Ove srijede, pak, policija je je pronašla tijelo djevojčice čija je majka osumnjičena za ubojstvo svoje tri djevojčice. 28-godišnja majka uhićena je prošli tjedan, nakon što su u koferu i hladnjaku pronađena tijela dvoje djece, dok je posljednje tijelo pronađeno na balkonu.

Majka negira krivnju i tvrdi da su djevojčice rođene 2002., 2004. i 2005. godine te da su sve tri iznenada preminule.

Prošlog je mjeseca jedna 5-godišnjakinja umrla od izgladnjelosti u istočnom gradu Schwerinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene