Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U zapljeni oružja uhićen i dužnosnik vlade Kosova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici KFOR-a i kosovske policije zaplijenili su jučer navečer veću količinu oružja i streljiva te pritom uhitili tri osobe, među kojima i jednog vladinog dužnosnika.

Dvije uhićene osobe članovi su Alijanse za budućnost Kosova, treće po veličini kosovske stranke, prenio je Radio Kosova dodajući kako je jedna od tih osoba savjetnik u Ministarstvu rada i socijalne skrbi.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Aleksandar Vučić bizaran šou Vučić u bizarnom nastupu objašnjavao tko sve napada Srbiju, kojim oružjem: "Imam materijale..."

Policija je potvrdila uhićenja i priopćila da je "zaplijenjena veća količina oružja" tijekom pretresa lokacije u Drenici.

Vlada Kosova sinoć je priopćila kako je "duboko zabrinuta zbog činjenice da bi dužnosnik vlade mogao biti uključen u protuzakonite aktivnosti". 

"Oštro osuđujemo svaki nezakoniti postupak, a takvim osobama nema mjesta u kosovskoj vladi", navodi se u priopćenju vlade.

I Alijansa za budućnost Kosova, koja ima približno trećinu
ministarstava u vladi, oštro je osudila ponašanje dvojice njezinih članova te je zatražila da se poduzmu zakonom predviđene mjere.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene