Opet je došlo do tučnjave u ukrajinskom parlamentu, a u parlamentu Albanije napadnut je premijer Edi Rama dok se obraćao zastupnicima. Njega je oporbeni političar gađao jajima.

Galerija


Zastupnik koji je albanskog premijera Edija Ramu gađao jajima dobio je 10 dana zabrane dolaska na sjednicu. Bila je to prva sjednica na koju je oporba došla nakon višemjesečnog bojkota.

Vezani članci Helikopter, Ilustracija (Foto: AFP) Rusija i Ukrajina obavile dugoočekivanu razmjenu zatvorenika, među njima osumnjičenik za rušenje malezijskog zrakoplova Boris Johnson (Foto: AFP) - 3 Britanski zastupnici su spremni ići na sud radi provedbe zakona o odgodi brexita

Ispred parlamenta oporba je organizirala prosvjed. Odvojen prosvjed održali su studenti. Od oporbe se ograđuju, uz poruku da nisu nasilni.

U ukrajinskom su se parlamentu zastupnici potukli zbog plakata na kojem je jedan ukrajinski političar nazvan Putinovim agentom. Naguravanje dvojice zastupnika vrlo brzo je preraslo u sveopći fizički obračun. Šake su letjele na sve strane, a sjednica je prekinuta.