Obavijesti Video Pretražite Navigacija
malo drugačija rasprava

Šake i jaja letjeli na sve strane: U ukrajinskom parlamentu došlo do sveopće tučnjave, u Albaniji gađali premijera

Tuča u ukrajinskom parlamentu (Foto: Dnevnik.hr)
Tuča u ukrajinskom parlamentu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tuča u ukrajinskom parlamentu (Foto: Dnevnik.hr) Tuča u ukrajinskom parlamentu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Jajima gađao albanskog premijera (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Opet je došlo do tučnjave u ukrajinskom parlamentu, a u parlamentu Albanije napadnut je premijer Edi Rama dok se obraćao zastupnicima. Njega je oporbeni političar gađao jajima.

Zastupnik koji je albanskog premijera Edija Ramu gađao jajima dobio je 10 dana zabrane dolaska na sjednicu. Bila je to prva sjednica na koju je oporba došla nakon višemjesečnog bojkota.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori" Albanska oporba prosvjedovala protiv proračuna dimnim bombama u parlamentu Nezadovoljni proračunom VIDEO Albanska oporba u parlamentu bacala dimne bombe, buknuo požar: "Borba se nastavlja..."

Ispred parlamenta oporba je organizirala prosvjed. Odvojen prosvjed održali su studenti. Od oporbe se ograđuju, uz poruku da nisu nasilni.

U ukrajinskom su se parlamentu zastupnici potukli zbog plakata na kojem je jedan ukrajinski političar nazvan Putinovim agentom. Naguravanje dvojice zastupnika vrlo brzo je preraslo u sveopći fizički obračun. Šake su letjele na sve strane, a sjednica je prekinuta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene