Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pitanju je veliki propust

U sudaru vlakova 158 lakše ozlijeđenih, 7 zadržano u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupno je 158 osoba lakše ozlijeđeno u sudaru dvaju vlakova koji se dogodio u ponedjeljak navečer u saveznoj državi Riju de Janeiru, a sedam ih je i u utorak zadržano u bolnici.

Prema prethodnim podacima vlasti bilo je riječi o 69 ozlijeđenih u nesreći do koje je došlo kasno navečer u mjestu Mesquita, od središta Rio de Janeira udaljenom 34 kilometara.

Pročitajte i ovo Sudar vlaka i kamiona u Češkoj Očevid u tijeku VIDEO Sudar vlaka i kamiona u Češkoj: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Uzrok nesreće nije poznat VIDEO Sudar vlakova u Indoneziji: Ima mrtvih i ranjenih, spasioci tragaju za preživjelima

Vlak koji je stajao na stanici sa stražnje je strane udario drugi vlak koji je vozio u istom smjeru, opisao je Carlos Osorio, tajnik za promet države Rio de Janeiro.

"Nijedna osoba nije teško ozlijeđena", rekao je za tv postaju O Globo. Do nesreće je "nesumnjivo došlo zbog velikog propusta", kazao je.

"Posrijedi je teška nesreća. Na mjestu događaja su stručnjaci koji će prikupiti sav potreban materijal i provesti istragu", kazao je, naglasivši da će svjedočenje strojovođe, koji je neozlijeđen, biti "ključan element" u razumijevanju onoga što se dogodilo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene