Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjavu nastavili pucnjavom

U pucnjavi ranjeno 7 tinejdžera, 3 kritičnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam tinejdžera ranjeno je u utorak u pucnjavi na autobusnoj postaji kraj jedne škole u Detroitu u SAD-u, od kojih je troje u kritičnom stanju, objavila je lokalna policija.

U pucnjavi su ranjena četiri mladića i tri djevojke u dobi od 14 do 17 godina, od kojih su petoro učenici obližnje ljetne škole Cody Nines. Od troje teško ranjenih, dvoje učenika je stabilno, a jedan u vrlo ozbiljnom stanju, rekao je glasnogovornik policije Steve Wasko, prenosi web portal Detroit Free Press.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Incident se dogodio 15 minuta nakon završetka nastave u ljetnoj školi, kada se na autobusnoj stanici zaustavio zeleni monovolumen, a iz njega su izašla dvojica ili trojica maskiranih napadača otvarajući vatru, rekao je Wasko.

'Evo ih , dolaze!'

15-godišnja Bria Wilson, koja je s drugim učenicima čekala autobus, izjavila je da netko od mladića povikao 'evo ih dolaze', te da je počela pucnjava i bježanje. Kazala je da je prijatelj koji je stajao do nje pogođen s četiri metka, te da su dvije žene izašle iz svojih automobila, kako bi pomogle tinejdžerima koji su ležali na pločniku i krvarili. Po riječima Wilson, napad je uslijedio kao nastavak tučnjave koja se u školi dogodila u ponedjeljak. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene