Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija u motoru

U panici 70 putnika iz busa izašlo u 50 sekundi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krhka vozačica autobusa uspjela je evakuirati 70 putnika naguranih u vozilo u svega 50 sekundi, nakon što se zapalio motor.

Vozačica autobusa u gradu Chengdu zaustavila je vozilo i evakuirala 70 putnika u manje od jedne minute nakon što je čula glasan zvuk koji je dolazio iz motora vozila, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija Ilustracija Obustavljen promet Policija u Amsterdamu evakuirala stanicu metroa: Na mjestu događaja stručnjaci za eksploziv

Nesreća se dogodila oko 8,30 u srijedu kada je autobusom upravlja Li Guangqing. Odjednom je čula eksploziju koja je dolazila iz stražnjeg dijela autobusa. Nakon što je čula zvuk, brzo je zaustavila autobus i otvorila vrata te naredila putnicima da izađu van. Vidjevši da se autobusom širi dim, putnici su panično počeli bježati.

>> Vozač se onesvijestio, dječak preuzeo volan autobusa

Neki su razbijali stakla prozora kako bi što prije izašli van. Li je ostala smirena. 'Svi su bili dobro, nitko nije ozlijeđen. Sve je dobro prošlo', rekla je Li.

Ovaj događaj snimila je nadzorna kamera u autobusu, a snimku možete pogledati u priloženom videu

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene