Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krhka vozačica autobusa uspjela je evakuirati 70 putnika naguranih u vozilo u svega 50 sekundi, nakon što se zapalio motor.


Vozačica autobusa u gradu Chengdu zaustavila je vozilo i evakuirala 70 putnika u manje od jedne minute nakon što je čula glasan zvuk koji je dolazio iz motora vozila, javlja AP.

Vezani članci Evakuacija u Miamiju Istražitelji pronašli ozbiljne probleme: Evakuirana susjedna zgrada urušenog nebodera u Miamiju Policijski očevid, ilustracija Vozač školskog autobusa u koji se zabio automobil posljednji radni dan će zapamtiti: ''Nikad nisam doživio ništa ni približno ovome''

Nesreća se dogodila oko 8,30 u srijedu kada je autobusom upravlja Li Guangqing. Odjednom je čula eksploziju koja je dolazila iz stražnjeg dijela autobusa. Nakon što je čula zvuk, brzo je zaustavila autobus i otvorila vrata te naredila putnicima da izađu van. Vidjevši da se autobusom širi dim, putnici su panično počeli bježati.

>> Vozač se onesvijestio, dječak preuzeo volan autobusa

Neki su razbijali stakla prozora kako bi što prije izašli van. Li je ostala smirena. 'Svi su bili dobro, nitko nije ozlijeđen. Sve je dobro prošlo', rekla je Li.

Ovaj događaj snimila je nadzorna kamera u autobusu, a snimku možete pogledati u priloženom videu

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.