Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena snimka

Vozač se onesvijestio, dječak preuzeo volan autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenik sedmog razreda spasio je svoje kolege preuzevši volan školskog autobusa nakon što se vozač onesvijestio.

Trinaestogodišnji Jeremy putovao je u školu zajedno sa svojih 15 kolega kada je shvatio da nešto nije redu s vozačem školskog autobusa, piše Daily Mail. 'Izgledao je čudno. Oči su mu bile izbuljene i ruke su mu nekako visile', rekao je Jeremy.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Prometna nesreća kod Venecije Autobus smrti Vozač autobusa uoči nesreće objavio selfie, poznato i što pokazuju snimke, a očevici tvrde: "Nije bilo smisla da to napravi"

Ovaj osnovnoškolac pohitao je u akciju čim je autobus počeo skretati s ceste. 'Potrčao sam, zgrabio volan, okrenuo ga udesno i izvadio ključeve. Tada je autobus stao. Bilo je jako strašno', dodaje Jeremy.

>> Uhvaćen na djelu: Vozač autobusa krade putnicima iz torbi

Osim Jeremyja, vozaču je u pomoć potrčao još jedan učenik koji je na vozaču izveo masažu srca. Snimka iz autobusa pokazuje kako su ova djeca unatoč strahu imala određenu dozu smirenosti kako bi pomogli vozaču, ali i sebi.

Lokalna policija obećala je nagraditi Jeremyja zbog herojskog čina, a kako saznaju američki mediji, vozač autobusa prevezen je u obližnju bolnicu u teškom stanju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene