Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pogonu za preradu plastike

Maribor: Planuo požar, odjekuju detonacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U poduzeću Surovina na mariborskom predjelu Tezno planuo je požar. Radi se o pogonu za preradu plastike i papira. Kako javlja slovenski 24ur.com s mjesta požara čuju se detonacije, a policija je zamolila ljude da ostanu u kućama i zatvore prozore.

U 13:10 je u poduzeću Surovina na predjelu Tezno izbio požar, potvrdio je glasnogovornik PU Maribor Miran Šadl. Na mjesto požara stigli su vatrogasci i policija. Požar gase članovi 11 dobrovoljnih vatrogasnih društava, te profesionalni vatrogasci iz Maribora. 

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Zbog detonacija koje odjekuju na mjestu požara, policija je zamolila ljude da ostanu u kućama i zatvore prozore. Posebno se mole svi koji su se okupili na ulici nedaleko od mjesta požara da se udalje i omoguće prolaz interventnim službama vatrogasaca i policije. 

>> VIDEO Zapalio se Dreamliner na Heathrowu, sve piste bile zatvorene!

Kako se brojni ljudi javljaju na policiju i prijavljuju štetu koja im je zbog požara nastala na automobilima, policija ih moli za strpljenje, jer u ovom trenutku ne mogu doći do svih oštećenih. Sve su snage usmjerene na rješavanje krizne situacije. Policija je obavijestila da će sve prijavljene štete riješiti čim je prije moguće, nakon što požar bude ugašen.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene