Svi ozlijeđeni i ubijeni migranti su iz Pakistana, a njihovi identiteti zasad su nepoznati.


Nedaleko od naselja Žegar u Bihaću u srijedu kasno navečer sukobila se veća skupina migranata, pri čemu su ubijene dvije osobe, doznaje Klix.ba. Ozlijeđeno je njih 18. 

Vezani članci Rijeka Korana Tragedija kod Slunja: U rijeci Korani utopila se žena Migranti, ilustracija Kraj Bihaća otvoren novi centar za migrante. Šef delegacije EU: "Riješena velika humanitarna kriza u BiH"

Migranti iz Afganistana i Pakistana sukobili su se na području divljeg šatorskog naselja na Žegarskom polju, u čijoj su blizini bolnica i stambeni objekti. Policiju je oko 22:15 pozvala uznemirena građanka.

"Odmah po dojavi naše policijske patrole izašle su na mjesto događaja i u tom trenutku zatečeno je između 70 i 80 migranata koji su iznosili povrijeđene. Radi se o sukobu grupa migranata iz Afganistana i Pakistana. Svi povrijeđeni i mrtvi državljani su Pakistana, identitet još nije poznat, tek ćemo raditi na utvrđivanju. U konzultaciji s tužiteljem potvrđeno je da se radi o ubojstvu", kazao je Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Trenutno u Žegaru nakon izbijanja sukoba između migranata

Trenutno u Žegaru nakon izbijanja sukoba između migranata

Objavljuje Biscani.net u Srijeda, 30. rujna 2020.

 

Dodao je da su u sukobu korišteni noževi i tupi predmeti.

Pokrenuta je i istraga, no pretpostavlja se da je dio migranata koji su sudjelovali u sukobu pobjegao u obližnju šumu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju