Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRATIO SE S IZLETA BEZ NJE

U nacionalnom parku nađeni ostaci tijela nestale djevojke: Njezin dečko odbio razgovarati s istražiteljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostaci tijela koje je policija pronašla u nacionalnom parku u Wyomingu odgovaraju nestaloj 22-godišnjakinji Gabby Petito, ali još nije izvršena službena identifikacija, priopćio je glasnogovornik FBI-a Charles Jones.

Petito nije viđena otkad se njezin dečko Brian Laundrie 1. rujna vratio kući s višemjesečnog izleta bez nje.

Petito i Laundrie napustili su New York u lipnju, krenuli na zapad bijelim kombijem i planirali su posjetiti nacionalne parkove te dokumentirati putovanje na društvenim mrežama.

Petito je 25. kolovoza objavila svoju posljednju fotografiju. Njezina obitelj vjeruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Wyomingu.

Laundrie, koji je živio s Petitom u North Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je razgovarati s istražiteljima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nađeno slučajno Kraj drame: Belgijska policija pronašla tijelo muškarca, je li riječ o odbjeglom vojniku koji je prijetio glavnom epidemiologu?
Pročitajte i ovo Otmica djevojke (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Lažni profili Slučaj djevojčice iz Hrvatske koju su zlostavljali u SAD-u ledi krv u žilama, ali nije jedini takav: Prošle godine u Hrvatskoj je 17 djece postalo žrtva trgovine ljudima

Njegova je obitelj policiji u petak rekla da ga nisu vidjeli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI-a proveli su vikend češljajući obližnje šumsko područje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene