Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Turski otmičar aviona pokušao si oduzeti život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hakan Evinci, turski građanin koji je 3. listopada ove godine primorao pilote turskog zrakoplova, koji je krenuo iz Tirane u Istanbul, na sletanje u talijansku zračnu luku Brindisi, pokušao je samoubojstvo.

Turski otmičar zrakoplova, u kojem je bilo 113 osoba, pokušao si je oduzeti život rezanjem žila na rukama. Turčina je spasio jedan zatvorski čuvar u zatvoru u Brindisiju u kojem je zatvoren od dana otmice.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje"

Otmičar zrakoplova je pokušao počiniti samoubojstvo jer ga, kako je izjavio, zahvatila panika kada je shvatio da bi mogao ostati dugo godina u zatvoru. Mogao bi biti kažnjen zatvorom od sedam do 21 godine, koliko je predviđeno kazne u Italiji za krivična djela koja je počinio

Ozljede na rukama su dosta teške i sada se nastoji otkriti kako je došao do oruđa kojim se ozlijedio. Otmičar nastavlja potvrđivati kako je djelovao samostalno i da je njegov cilj bio tražiti pomoć od Pape za dobivanje političkog azila u Italiji jer je kršćanski vjernik koji ne želi služiti u muslimanskoj vojsci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene