Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije priznao krivnju

ZLOSTAVLJAO 10 DJEČAKA Nastavnik pedofil osuđen na 508 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turski nastavnik koji je radio u karitativnoj ustanovi osuđen je u srijedu na više od 508 godina strogog zatvora jer je seksualno zlostavljao desetero djece, izvijestila je provladina agencija Anatolija.

Muharem Bujukturk (54), nastavnik u muslimanskoj vjerskoj zakladi priznao da je između 2012. i 2015. seksualno zlostavljao deset dječaka u dobi od 12 do 14 godina kojima je davao pojedinačne satove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Projekt odobrila i vlada Mijenjaju zakon o kažnjavanju pedofila: "Klinički protokol uključuje kemijsku kastraciju" Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio

Također je optužen da je pokazivao pornografske fotografije svojim žrtavama, što je zanijekao na sudu u Karamanu, na jugu Turske gdje je osuđen na 508 godina i 3 mjeseca zatvora.

Tužitelj je tražio kaznu od gotovo 600 godina zatvora na suđenju zatvorenom za javnost koje je počelo u srijedu ujutro i završilo krajem poslijepodneva.

Bujukturk je uhićen 13. ožujka nakon nekoliko tužbi obitelji zlostavljanje djece.

Afera je izazvala veliki odjek, ali i politički skandal. Čelnik oporbe optužio je ministra za obitelj i socijalnu politiku Sema Ramazanoglua da brani vjersku zakladu za koju je radio optuženi učitelj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene