Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Eksplozija u trgovačkom centru: Tri osobe poginule

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule u eksploziji u Rusiji za koju istražitelji kažu da bi mogla biti izazvana plinom, a dogodila se u nedjelju u trgovačkom centru u regiji Altaju na jugu Sibira, priopćila je policija.

Budući da u prvim informacijama nije objavljeno što je uzrok eksplozije, a ruske se vlasti pribojavaju napada za Zimskih olimpijskih igara u Sočiju koje završavaju u nedjelju, nakratko se pojavio strah da je riječ o eksploziji bombe, ali savezni istražitelji ne spominju nikakve sumnjive okolnosti.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Ilustracija Regija Samara Eksplozija na mostu u Rusiji: Sumnja se na podmetnutu bombu, promet u blokadi

Eksplozija se dogodila u gradu Biisku, više od 2.500 kilometara istočno od Sočija, a poginule su tri zaposlenice trgovačkog centra.

"Po prvim podacima, moguće je da je eksplodirao plin", kaže se u priopćenju.

Moskva: Glavnoj ruskoj oporbenoj tv postaji prijeti zatvaranje

Bombaši samoubojice ubili su 29. i 30. prosinca 34 osobe u Volgogradu na jugu Rusije pa su ruske vlasti strahovale da će gerilci s Kavkaza koji je blizu Sočija napasti za vrijeme Igara koje su važan projekt ruskoga predsjednika Vladimira Putina, piše Reuters. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene