Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na udaru kritika

Moskva: Glavnoj ruskoj oporbenoj tv postaji prijeti zatvaranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavna oporbena tv postaja u Rusiji Dožd objavila je u utorak da joj prijeti zatvaranje zbog odluke glavnih kablovskih operatera da je više ne emitira.

Postaja se nalazi na udaru kritika otkad je upitala svoje gledatelje i korisnike interneta jesu li sovjetske vlasti trebale predati Lenjingrad, danas Sankt Peterburg, nacističkoj Njemačkoj "kako bi se spasilo stotine tisuća života".

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena

Nakon Akada, Rostelecoma i Beelinea, operater TriColor TV objavio je u ponedjeljak navečer da povlači Dožd iz ponude od 10. veljače, zbog neslaganja oko "izdavačke politike".

 VIDEO TRENUCI UŽASA: Učenici panično bježe iz škole u kojoj je dječak ubijao

"To je veliki operater, najvažniji koji nam je ostao. Na početku nije popustio pritiscima i gajili smo velike nade", kazao je Mihail Zigar, glavni urednik postaje, jednog od rijetkih medija koji je usvojio kritički ton spram predsjednika Vladimira Putina.

"Njegovo gašenje predstavlja prekretnicu, protiv nas se vodi pravi rat", dodao je on.

"Doista, zatvaraju Dožd", ocijenila je postaja u priopćenju. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene