Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poljska inspekcijska služba za životinje sasvim slučajno je pronašla ženu koju je njezin suprug tri godine držao u svinjcu. Nesretnu ženu je inspekciija pronašla tijekom kontrole domaćih životinja koje bračni par posjeduje na svom imanju.


Monstruozni suprug je ženu zatvorio u svinjcu kako bi joj se osvetio zato jer ga je prijavila policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Kad je inspekcija ušla u svinjac, imala je tamo što vidjeti. Elžbieta Rozbicka je tamo živjela tri godine sa 22 svinje. U Svinjcu je jela, obavljala nuždu, a sapavala je na starom madracu. Nakon otkrića njezin je suprug hladnokrvo rekao da joj je bolje sa svinjama nego u kući.

Vezani članci Homofobni napad, ilustracija Poljska najavila zabranu usvajanja djece istospolnim parovima: Vladajući smatraju da je to prijetnja rimokatoličkom načinu života Koronavirus u Poljskoj Dnevni broj novozaraženih veći nego na vrhuncu epidemije u studenom: "Nije isključeno ponovno uvođenje ograničenja"

Šokantno je što su za ovo znali susjed i i lokalne vlasti, ali nitko nije ništa poduzeo kako bi spasio nesretnu ženu. Gradonačelnik mjesta Strachówk obećao je pomoći Elžbijeti, iako je nekoliko mjeseci prije medija znao za njezin slučaj, no na intervenciju se odlučio tek nakon podizanja medijske prašine. Nema pravo na socijalnu pomoć jer ima mjesečne prihode od 90 eura.