Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno radno vrijeme

Hong Kong: Trećina tinejdžera želi u prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trećina tinejdžera u Hong Kongu razmišlja o prodaji seksa za novac kao zanimanju, a gradom se širi fenomen ‘plaćenog spoja’, doznaje se u nedjelju iz studije koju je provela kršćanska udruga.

Od 600 ispitanika starih između 12 i 20 godina u bogatom gradu od sedam milijuna stanovnika, njih 34 posto je odgovorilo da razmišlja o prostituciji kao redovnom poslu s punim radnim vremenom. Trend raste, usprkos slučajevima ubojstva djevojčica i djevojaka koje su klijente našle preko interneta.

Pročitajte i ovo Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala" Chun Ki-won s djecom vjerovali su mu Pastor spašavao djecu, a onda ih seksualno zlostavljao: Osudili "azijskog Schindlera"

Policija je u posljednje vrijeme uhitila nekoliko muškaraca koji su radili kao makroi 13-godišnjim učenicama. Jedna je 19-godišnjakinja uhićena nakon postavljenog videa na internetu na kojem se vidi da u autobusu oralno zadovoljava jednog muškarca za 25 američkih dolara. Novac joj je trebao za Gucci torbu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene