Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Irene Morales, djevojka iz Brooklyna, tuži bivšeg šefa, modnog giganta Dova Charneya jer ju je navodno držao kao seksualnu robinju.


20-godišnja Morales zbog pretrpljene štete traži odštetu od čak 260 milijuna dolara, odnosno milijardu kuna. Tvrdi kako ju je 42-godišnji Charney, između ostalog, prisiljavao da mu šalje škakljive fotografije i mailove zbog čega je s vremenom pala u depresiju te i dan danas posjećuje psihijatra.

Vezani članci Vanessa Alexandra Quintero Morales u Zagorju (Foto: Dnevnik Nove TV) Lepe ti je, lepe ti je: Zbog ljubavi je iz Kolumbije došla saditi lavandu u Zagorje Neoprezni je šef u sekundi uništio restoran (FOTO: Screenshot/YouTube) Pa što uradi, crni šefe?! Majstor od odrezaka na plamenu u sekundi uništio restoran i rastjerao goste

Morales se u tvrtki American Apparel zaposlila sa 17 godina kao asistentica, a Charney joj je ubrzo kazao kako, da bi zadržala radno mjesto, mora spavati s njim. Agonija je trajala mjesecima. Charneyov tim odvjetnika poriče sve optužbe na račun svog klijenta te tvrde da Morales samo traži medijsku pozornost.