Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima poginulih

TORNADO U ITALIJI Auti letjeli na sve strane, urušila se zgrada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je tornado pogodio obalni talijanski grad Ladispoli u Italiji, a lokalni mediji izvještavaju o najmanje dvije poginule osobe te 20-ak ozlijeđenih.

Uslijed ozljeda koje je zadobio prilikom odrona dijelova zgrade do kojeg je došlo zbog jakog nevremena koje je pogodilo Ladispoli, jedan je muškarac preminuo u bolnici. Žrtva je 36-godišnji Pakistanac, a ozlijeđeno je nekoliko osoba. Snaga tornada uzrokovala je rušenje osmokatne zgrade.

Pročitajte i ovo Posljedice tornada u Oklahomi razoran tornado VIDEO Kuće i zgrade sravnjene sa zemljom: Najmlađa je žrtva četveromjesečna beba Ilustracija izvanredna katastrofa Kaos nakon tornada i upozorenje za sedam milijuna Amerikanaca: Troje poginulih, među njima i četverogodišnje dijete

Ladispoli se nalazi 35 kilometra zapadno od Rima koji je također pogođen. Po glavnom talijanskom gradu letjele su odlomljene grane, a dio grada bio je i poplavljen.
 

Uslijed oluje Ladispolijem su letjela vozila, iščupana drveća i pokretne trgovine. Jedna je žena na Twitteru objavila fotografiju razbijenog prozorskog stakla, javlja RT.

Posljedice tornada u Rimu je djelomično zatvorena jedna od prometnijih cesta, jer su veće grane onemogućile protok vozila.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene