Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksploziv vojnog porijekla?

Torba s eksplozivom pronađena na ulici u Kopenhagenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Torba s eksplozivom pronađena je na ulici u danskoj prijestolnici Kopenhagenu rano ujutro, a pirotehničari pokušavaju utvrditi njegovo porijeklo.

Policija je zatvorila ulicu u četvrti Sydhavn nakon što je jedan prolaznik pronašao torbu, a psi su pretražili područje u potrazi za eventualno drugim eksplozivima.

'Nešto ukazuje na to da je eksploziv vojnog porijekla', rekao zamjenik načelnika policije Henrik Jakobsen. 'Stručnjaci sada analiziraju eksploziv dok policija pokušava doznati kako je završio na ulici usred Kopenhagena', kazao je.

Pročitajte i ovo Napad u Kopenhagenu nastao stampedo VIDEO Policija otkrila detalje o napadaču iz trgovačkog centra u Danskoj, objavljena snimka pucnjave Pucnjava u trgovačkom centru - 3 KAOS u Kopenhagenu Nekoliko mrtvih u pucnjavi u trgovačkom centru: "Mislili smo da je riječ o pljački, ali pucao je u ljude, ne u strop ili pod"

>> Ljubavni trokut koji je završio dojavom o bombi

Danska je osjetila nekoliko pokušaja napada militanata otkako su dnevne novine Jyllands-Posten objavile karikature proroka Muhameda 2005. godine.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene