Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njegov otac i pomajka i prije su se svađali, stoga 13-godišnji Nathan Bellar nije imao razloga vjerovati da će njihova posljednja svađa završiti s tragičnim posljedicama.


Nakon svađe u nedjelju, tinejdžer je gledao kako njegov otac, 34-godišnji Troy Ryan Bellar, ubija pomajku koja je pokušavala skloniti sinove kod svojih roditelja. Vidjevši kako otac ubija i njegovu mlađu braću, Nathan je pobjegao iz kuće. No pucnjavi tu nije bio kraj. Pomahnitali otac krenuo je za njim, ispalivši par hitaca ali ga je srećom, promašio. Nathan je pobjegao kod susjeda, a otac je cijev pištolja zatim okrenuo prema sebi i tako okončao svoj krvavi pohod.

Vezani članci Pretjecanje Klinac dobio važnu lekciju iz karme, policija je reagirala ekspresno Slika nije dostupna Otac optužen za ubojstva koja je počinio njegov sin

'Nikako ne mogu shvatiti zašto je čovjek ubio svoju 5-mjesečnu bebu, 7-godišnjeg sina, ženu, te pokušao ubiti 13-godišnjeg sina, a zatim sebi oduzeo život. Nema objašnjenja za takve stvari', izjavio je policijski inspektor. Užasno ubojstvo dogodilo se u Lakelandu, u američkoj državi Floridi. Policija još istražuje uzrok ubojstva, no pretpostavlja se da je svemu prethodila obiteljska svađa. Troy Ryan Bellar već je bio uhićen dva puta. Jednom zbog napada, a drugi put zbog vožnje pod utjecajem alkohola.