Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Floridi

Tinejdžer pobjegao poludjelom ocu koji je pobio cijelu obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegov otac i pomajka i prije su se svađali, stoga 13-godišnji Nathan Bellar nije imao razloga vjerovati da će njihova posljednja svađa završiti s tragičnim posljedicama.

Nakon svađe u nedjelju, tinejdžer je gledao kako njegov otac, 34-godišnji Troy Ryan Bellar, ubija pomajku koja je pokušavala skloniti sinove kod svojih roditelja. Vidjevši kako otac ubija i njegovu mlađu braću, Nathan je pobjegao iz kuće. No pucnjavi tu nije bio kraj. Pomahnitali otac krenuo je za njim, ispalivši par hitaca ali ga je srećom, promašio. Nathan je pobjegao kod susjeda, a otac je cijev pištolja zatim okrenuo prema sebi i tako okončao svoj krvavi pohod.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna strava u ruščici Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

'Nikako ne mogu shvatiti zašto je čovjek ubio svoju 5-mjesečnu bebu, 7-godišnjeg sina, ženu, te pokušao ubiti 13-godišnjeg sina, a zatim sebi oduzeo život. Nema objašnjenja za takve stvari', izjavio je policijski inspektor. Užasno ubojstvo dogodilo se u Lakelandu, u američkoj državi Floridi. Policija još istražuje uzrok ubojstva, no pretpostavlja se da je svemu prethodila obiteljska svađa. Troy Ryan Bellar već je bio uhićen dva puta. Jednom zbog napada, a drugi put zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene