Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zločin u predgrađu

Susjedi ubijene Ane otkrili nepoznate detalje: "Brian je bio jeziv lik, kad sam vidjela da izlazi nasmijan..."

Brian i Ana Walshe
Brian i Ana Walshe Foto: Instagram/Screenshot
Predgrađe Bostona šokirano je ubojstvom Beograđanke Ane Walshe, a glavni osumnjičeni je njezin suprug Brian. Susjedi kažu da je on djelovao kao kreten, ona je bila povučena, a jedna njegova gesta nekima je otvorila oči.

Briana Walshea, kojeg se tereti za ubojstvo supruge, Beograđanke Ane, njegovi susjedi iz gradića Cohasseta u Massachusettsu opisali su kao jezivog lika. Čini se da bračni par, koji ima i troje djece, nije baš imao neki društveni život.

Podsjetimo, Ana je nestala 1. siječnja, ali je njezin nestanak prijavljen tek tri dana kasnije nakon što je Brian nazvao tvrtku u kojoj je bila zaposlena i kazao da je nema. U međuvremenu je pokrenuta velika potraga, ali ni Ana ni njezino tijelo do danas nisu pronađeni. 

Marykate Armstrong, koja radi u kafiću u blizini kuće para, rekla je da ih je znala vidjeti.

"Sjećam se da je djelovala tiho i povučeno, a on je izgledao kao kreten", rekla je Armstrong i nastavila:

"Nitko od ljudi koji dolaze ovdje nije bio ni u kakvom odnosu sa njima, što mi je bilo čudno, jer su u gradu živjeli dvije, tri godine. Očigledno nisu ostvarili nikakve odnose s drugim stanovnicima“, kaže ona.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe SVE POČINJE 27. PROSINCA Šokantni detalji: Objavljen popis što je točno guglao Brian Walshe, optuženi za ubojstvo supruge Ane

Sarah Geddes, koja je bila vlasnica pizzerije u kojoj je osumnjičenik bio redoviti gost, rekla je da par nije imao prijatelja među svojim susjedima, što joj je bilo krajnje čudno.

"On je djelovao kao normalan, nasmijan tata, uglavnom se ne bi dugo zadržavao. Ali uvijek je bio ljubazan", kazala je za Law&Crime.

Kada je 9. siječnja Brian priveden zbog ometanje policijske istrage, Sarah dodaje da je bila šokirana.

"Djelovao je normalno, pomislila sam - nema šanse!"

"Na prvu, kad sam to čula, pomislila sam – nema šanse! Ovaj čovjek je pristojan, djelovao je normalno. Nekoliko dana kasnije, kada sam vidjela da iz policijske stanice izlazi nasmijan, prepoznala sam taj osmijeh, isti onaj koji je imao kad bi dolazio ovdje. Sada sam sigurna da je imao skrivenu stranu ličnosti", kaže Sarah.

Pročitajte i ovo Milanka Ljubičić s kćeri Anom Walshe potresna ispovijest Majka nestale Ane Walshe otkrila što će biti s njezinim sinovima: ''Bojim se povjerovati u istinu''

Devet dana nakon prvih optužbi na račun Briana Walshea protiv njega je podignuta optužnica za ubojstvo supruge Ane. Policija je, podsjetimo, pronašla i jezivu pretragu na internetskoj tražilici kako se riješiti tijela.

Brian Walshe 9. veljače bit će izveden pred suca. Na teret mu se stavlja da je ubio svoju suprugu te raskomadao njezino tijelo koje još nije pronađeno. Ove sumnje dodatno potkrepljuje činjenica da je policija pronašla više bioloških tragova koji pripadaju Ani u podrumu njegove kuće i oko nje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene