Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ NEMA TIJELA

Potvrdio tužitelj: Suprug nestale Ane Walshe optužen je za njezino ubojstvo, u srijedu izlazi pred sud

Brian Walshe
Brian Walshe Foto: Screenshot/Twitter
Brian Walshe, suprug nestale Ane Walshe, koja je podrijetlom iz Srbije, optužen je za njezino ubojstvo.

Američki tužitelji objavili su da je Brian Walshe optužen za ubojstvo svoje nestale supruge Ane Walshe. Pred sud će izaći u srijedu.

"Istraga je policiji omogućila da dobije nalog za uhićenje i da se Briana Walshea optuži za ubojstvo vlastite supruge", rekao je okružni tužitelj Michael Morrissey, izvijestio je NBC.

Policija već neko vrijeme traga za nestalom, a njezin suprug tvrdi da ju nije vidio od 1. siječnja. Walshe je u pritvoru jer je optužen da je policiju navodio na krive tragove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trebaju pomoć Preminula majka najveće bebe u Hrvatskoj: "Zaspala je i više se nije probudila. Imala je samo 41 godinu"

Pročitajte i ovo Branko Bačić u studiju Dnevnika Nove TV - 3 Gost Dnevnika Nove TV Novi ministar graditeljstva Branko Bačić najavio izmjenu modela obnove pa obećao: "Ljudi će vidjeti promjene već nakon mjesec i pol"

Slučaj nestanka Ane Walshe zgrozio je ljude u Cohassetu, gradu savezne države Massachusetts, ostatku SAD-a, ali i izvan Amerike jer je Ana rođena u Srbiji. Njezino tijelo još nije pronađeno.

Policija je zbog traganja za dokazima prekopavala i kante za smeće te je u Peabodyju pronašla pilu, krvav ručnik i sredstva za čišćenje koja je Brian Walshe navodno ranije kupio.

Naime, tužitelji su rekli da je čovjek, a sumnja se da se radi o Walsheu, u trgovini Home Depot potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje. Osim toga, u podrumu obitelji Walshe pronađeni su nož i krv.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene