Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potresna ispovijest

Majka nestale Ane Walshe otkrila što će biti s njezinim sinovima: ''Bojim se povjerovati u istinu''

Milanka Ljubičić s kćeri Anom Walshe
Milanka Ljubičić s kćeri Anom Walshe Foto: Nova.rs
Uskoro će biti mjesec dana od nestanka Beograđanke Ane Walshe, kojoj se 1. siječnja izgubio svaki trag u Cohassetu, gradiću u Massachusettsu. Njezina majka Milanka Ljubičić kaže da je nada ne napušta, ali ipak je počinje plašiti istina.

''Živim i vjerujem da će se pojaviti, znam koliko je voljela život i svoju djecu i nadam se da je sve ovo samo jedan ružan san, skup nezadovoljstava koje je odlučila otkloniti malim odmorom'', rekla je potresena majka Milanka Ljubičić, svjesna da njezina kći nije sklona takvom ponašanju.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe SUPRUG OPTUŽEN ZA UBOJSTVO Majka objavila posljednje poruke Ane Walshe: "Mama, jel bi mogla sutra doći u Washington? Brian i ja se ne slažemo"

Suprug nestale Ane Walshe Brian 9. veljače ponovno će biti izveden pred sud. ''Dotad ću se nastaviti moliti. Liježem i ustajem s idejom da će se Anči pojaviti. Nakon toga... Ne znam što ću. Bojim se povjerovati u istinu koju mediji plasiraju. Ne želim vjerovati da je naudio ženi za koju je tvrdio da bez nje ne zna i ne može živjeti'', kaže Milanka i dodaje da je svjedočila Brianovoj ljubavi prema Ani.

''Ako je Brian to učinio, neka mu sud odredi kaznu, a najmanja je doživotna robija, po mom mišljenju. Ako mog djeteta više nema, trebala bi biti sahranjena tamo, da bude blizu svoje djece, da joj mogu paliti svijeće i nositi cvijeće na grob'', jedva je izgovorila za portal nova.rs.

Pročitajte i ovo Brian Walshe Tijelo nije pronađeno VIDEO Brian Walshe tvrdi da nije kriv, objavljeni novi jezivi detalji: "Na Googleu je tražio kako se može spriječiti raspadanje tijela"

Aninini sinovi (2, 4, 6) trenutačno se nalaze u Centru za socijalni rad, a baka kaže da će brigu o njima preuzeti Anina starija sestra, koja živi u Kanadi. ''Važno je da djeca ostanu i odrastaju zajedno. Moja starija kći ih obožava i svaki se dan čuje s njima'', zaključila je Milanka Ljubičić. 

Suprug Ane Walshe optužen je za njezino ubojstvo, a tijelo još nije pronađeno.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene