Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roditelji 10-mjesečne curice koja je preminula od pothranjenosti i dehidracije u zapadnom Michiganu zbog toga što joj nisu htjeli pružiti liječničku pomoć, sada se suočavaju s optužbom za umorstvo.


Seth Welch i Tatiana Fusari, oboje 27-godišnjaci kršćani, optuženi su za ubojstvo i zlostavljanje djeteta prvog stupnja nakon što je njihova kćerka preminula prošlog četvrtka, piše Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna Skandal u poznatoj obitelji! Slika nije dostupna Ne može si pomoći: Zabuljio se u princezin dekolte!

Na snimkama nastalim na Županijskom sudu u Kentu, vidi se kako je Seth vidno šokiran odlukom, dok je njegova supruga briznula u plač.

Tata djevojčice nazvao je 911 i rekao kako je pronašao kći mrtvu u krevetiću. Obdukcija je kao uzrok smrti utvrdila pothranjenost i dehidraciju i to zbog zanemarivanja roditelja. Oni su policiji priznali kako su u posljednjih mjesec dana primjetili promjene na djetetu te da dosta mršavi.

Unatoč tome nisu malenu Mary željeli odvesti liječnicima zbog nedostatka povjerenja u medicinske usluge i bojazni da će biti optuženi za njezino zanemarivanje. Vjerovali su kako će im Bog pomoći da njihova kći ozdravi.

Supružnici nisu bili za to ni da se njihova djece cijepe. Osim preminule Mary, imaju još dvoje djece, u dobi od 2 i 4 godine, koje nisu cjepili, upravo zbog nepovjerenja u američki zdravstveni sustav.

Navodno je Tatiana trudna, a ako im se dokažu optužbe, suprugu i njoj prijeti doživotna zatvorska kazna.