Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Čileu

Supruge i ljubavnice čileanskih rudara potukle se zbog novca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se čileanski rudari, zatočeni pod zemljom, bore za život, njihove se žene i ljubavnice bore za naknade.

Vlasti se moraju boriti s tenzijama koje su prouzročile žene 33 rudara, ali i njihove ljubavnice. Sve one žele vladinu naknadu i spremne su se i potući kako bi do nje došle. Najmanje se pet supruga suočilo s ljubavnicama, za koje do nedavno nisu znale ni da postoje.

Pročitajte i ovo Požar u Čileu Uveden policijski sat VIDEO Vatrena stihija u Čileu ubila 64 osobe, predsjednik ima loše vijesti: "Ta će brojka sigurno rasti i to značajno" Posljedice požara u Čileu Požari u Čileu VIDEO/FOTO Bijesne šumski požari, poginulo više od 50 ljudi: Crni dim suklja u nebo, na cestama pronalaze tijela

Rudari su zatočeni od 5. kolovoza, a vlada predviđa da će biti oslobođeni tek za nekih tri do četiri mjeseca. Zbog toga su njihovim obiteljima ponudili naknadu za pretrpljenu bol. No, nisu se nadali da bi naknadu mogle zatražiti i ljubavnice. Sada su odlučili pitati same rudare imena žena, kojima naknada treba pripasti.

>> Zatočeni rudar supruzi predložio crkveno vjenčanje

>> Rudari bi uskoro trebali razgovarati i sa svojim obiteljima

Te naknade mogle bi iznositi i desetke tisuća funti, a obitelji imaju pravo i na pakete Crvenog križa. 'Neki muškarci imaju djecu s više žena i sve one žele naknadu', rekla je Marta Flores iz Crvenog križa. Neke žene su došle po svoj novac i tamo otkrile da njihovi partneri imaju ženu i drugu djecu, a ponekima čak ni dvije nisu bile dovoljne. No, dok se neke osjećaju posramljeno, druge ne pristaju otići kući bez naknade, piše Telegraph.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene