Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Subotica: Lider hrvatske stranke pretučen zbog djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Subotička policija identificirala je jednog napadača na predsjednika Hrvatsko- bunjevačko- šokačke stranke (HBŠS) i priopćila da je Blaško Temunović stradao zbog djevojke, objavio je u četvrtak "Građanski list".

Brutalan napad, do kojega je došlo u ponedjeljak, čelnik HBŠS-a suprotno tvrdnjama policije i dalje tumači kao politički odnosno nacionalno motiviran nasrtaj.

Pročitajte i ovo Branimir Nestorović Dr. Nestorović prelomio Potres u pokretu koji je bio iznenađenje izbora u Srbiji: Kontroverzni doktor postavio ultimatum, uslijedila je drama Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao

Policija je priopćila da je jedan od napadača Subotičanin i da je do fizičkog obračuna došlo zbog "neraščišćenih računa" oko djevojke R. K. (27) također iz Subotice.

- Da su me napali zbog djevojke sigurno mi ne bi psovali ustašku majku. U tome ima neki dio politike ili mržnje, izjavio je za GL Temunović.

On je ranije izjavio da su ga pretukle dvije muške osobe, naoružane bejzbol palicom i metalnom šipkom i nanijele više teških ozljeda zbog čega je morao biti operiran u gradskoj bolnici.

- Ne znam motive napada no sudeći po psovkama i uvredama napadača pretpostavljam da ovo ima veze s mojim političkim angažmanom u stranci hrvatske manjine, rekao Blaško Temunović.

Predstavnici druge stranke hrvatske manjine u Srbiji - Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini priopćili su da će slučaj komentirati kada se završi policijska istraga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene