Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namamila je u šumu

Stravičan zločin: Ubila trudnicu i pomoću noža iščupala bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
34-godišnja Amerikanka Kathy Coy osuđena je na doživotni zatvor zbog stravičnog ubojstva trudnice kojoj je iščupala bebu iz utrobe.

Kathy je prošle godine putem Facebooka namamila 21-godišnju trudnicu Jamie Stice na susret u šumi gdje ju je napala pištoljem i nožem joj prerezala vrat.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Policajac ubio trudnicu na parkiralištu pokušala je pobjeći VIDEO Policajac ubio trudnicu (21) na parkiralištu. Posljednje riječi bile su joj: "Hoćeš li me upucati?"

Tu stravi nije bio kraj jer je Kathy trudnici, koja je bila u 8. mjesecu trudnoće, izrezala i trbuh te joj iščupala bebu iz utrobe i odnijela je u bolnicu. Jamie je umrla, a pravim čudom maleni dječak je preživio, piše timesunion.com

>> Strava u BiH: U poljskom WC-u pronađeno zvjerski izbodeno novorođenče

Kathy je policiji priznala ubojstvo, a dječak živi s ocem te redovito posjećuju Jamienu obitelj. Ipak, Kathyni odvjetnici uspjeli su žalbom postići da se izbjegne smrtna kazna zbog neubrojivosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene