Bolnica u Banjoj Luci
Bolnica u Banjoj Luci Foto: Dejan Rakita/PIXSELL/Pixsell

B. S. (43) priveden je na ispitivanje nakon čega će sud odlučiti o pritvoru. On je ranije ovog mjeseca osuđen na tri godine zatvora zbog uzgoja i prodaje marihuane.


Prije nekoliko dana u mjestu Laktaši blizu Banja Luke u Bosni i Hercegovini B. S. (43) nevjenčanu suprugu (33) je polio benzinom i zapalio pred očima njezine kćeri tinejdžerice. Ženi je opečeno 50 posto tijela i u životnoj je opasnosti u bolnici u Banjoj Luci, a liječnici su jučer izvijestili kako je priključena na respirator.

Vezani članci Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje" Napad na beskućnika Tinejdžeri se iživljavali na beskućniku u Podsusedu: "Bilo ih je sedam. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše"

Kako piše portal Nezavisne.com, susjedi su kazali kako je B. S. prijetio ženi da će zapaliti kuću njezine majke, kao što je već učinio prije nekoliko godina, u mjestu Mrčevci. Ona se s kćerkom uputila tamo, a kad je vidjela da je sve u redu s kućom krenule su pješice prema svom domu. Na cesti ih je u autu sustigao B. S. pa je nesretnu ženu polio benzinom i zapalio.

Susjedi kažu kako je muškarac bio nasilan i ljubomoran pa je obitelj već prije molila 33-godišnjakinju da ga ostavi.

B. S. je priveden na ispitivanje nakon čega će sudac odlučiti o određivanju pritvora.

Osuđen na tri godine zbog droge

B. S. je ranije ovog mjeseca osuđen na tri godine zatvora zbog uzgoja i preprodaje marihuane, piše spomenuti medij.