Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opečno joj 50 posto tijela

Stravičan napad blizu Banje Luke: Suprugu pred kćerkom polio benzinom i zapalio, životno je ugrožena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
B. S. (43) priveden je na ispitivanje nakon čega će sud odlučiti o pritvoru. On je ranije ovog mjeseca osuđen na tri godine zatvora zbog uzgoja i prodaje marihuane.

Prije nekoliko dana u mjestu Laktaši blizu Banja Luke u Bosni i Hercegovini B. S. (43) nevjenčanu suprugu (33) je polio benzinom i zapalio pred očima njezine kćeri tinejdžerice. Ženi je opečeno 50 posto tijela i u životnoj je opasnosti u bolnici u Banjoj Luci, a liječnici su jučer izvijestili kako je priključena na respirator.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?"

Kako piše portal Nezavisne.com, susjedi su kazali kako je B. S. prijetio ženi da će zapaliti kuću njezine majke, kao što je već učinio prije nekoliko godina, u mjestu Mrčevci. Ona se s kćerkom uputila tamo, a kad je vidjela da je sve u redu s kućom krenule su pješice prema svom domu. Na cesti ih je u autu sustigao B. S. pa je nesretnu ženu polio benzinom i zapalio.

Susjedi kažu kako je muškarac bio nasilan i ljubomoran pa je obitelj već prije molila 33-godišnjakinju da ga ostavi.

B. S. je priveden na ispitivanje nakon čega će sudac odlučiti o određivanju pritvora.

Osuđen na tri godine zbog droge

B. S. je ranije ovog mjeseca osuđen na tri godine zatvora zbog uzgoja i preprodaje marihuane, piše spomenuti medij.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene