Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jezivo otkriće

Strava u podzemnoj garaži: Ubijena 19-godišnjakinja pronađena u prtljažniku automobila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U subotu ujutro policija je u njemačkom Ragensburgu pronašla tijelo djevojke u prtljažniku auta parkiranog u podzemoj garaži. Uhićen je 55-godišnjak.

Policiju su pozvali prolaznici jer su na automobilu primijetili razbijeni bočni prozor u podzemnom parkiralištu željezarije Toom.

U prtljažniku automobila je bila mrtva žena, priopćila je policija.

Radi se od djevojci (19) iz obližnjeg Chama koja je u petak viđena živa i nije se vodila kao nestala.

Vlasnici automobila u kojem je pronađena su njezini roditelji, a na istoj razini u podzemnoj garaži bio je parkiran još jedan auto marke Audi kojem je vlasnik njezin otac, javlja Bild te dodaje kako je otac žrtve pao u nesvijest kada je došao na mjesto zločina.

Sumnja se da je smrt nasilna, a policija je u subotu navečer uhitila 55-godišnjaka. Ostale detalje za sad ne otkrivaju, kao ni u kakvom su odnosu bili žrtva i osumnjičeni muškarac. 

Aktualno FOTO U bunaru pronašli četiri tijela: Jesu li među njima i braća koja su posjetila Hrvatsku? U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 1 U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 1 Foto: Afp U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 2 U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 2 Foto: Afp U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 3 U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 3 Foto: Afp +0 U potrazi za nestalom braćom pronađena četiri tijela - 4 Svijet FOTO U bunaru pronašli četiri tijela: Jesu li među njima i braća koja su posjetila Hrvatsku? 1/4 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene