Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Troje mrtvih i 31 ozlijeđen zbog jeftinog ulja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule, a još 31 je ozlijeđena u stampedu koji je nastao nakon što su otvorena vrata Carrefour supermarketa u kineskom gradu Chongqingu, čime je počela rasprodaja jestivog ulja.

Mnogi kupci posrnuli su i pali na tlo kada je raspomamljena gomila navalila na kupovinu jeftine robe, gazeći pritom sve pred sobom. 

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna Panična gužva Indija: Više od 100 mrtvih na hodočašću

Okupljanje pred supermarketom, koji se otvara u 8:30, počelo je još oko 4:00 ujutro, a glavni artikl na 'meti' gomile bilo je jestivo ulje, koje se nudilo po iznimno niskoj cijeni.

Sedmero ozlijeđenih nalazi se u teškom zdravstvenom stanju, a vlasti su naložile hitnu istragu. 

Službenih očitovanja o događaju, prema kojem ispada da je proći jeftinije važnije od života, od strane gradskih vlasti i francuskog utemeljitelja lanca supermarketa Carrefour još uvijek nema. 

Radi se o drugom takvom incidentu u posljednjih nekoliko tjedana. 50 kupaca, naime, ozlijeđeno je u stampedu koji je zadesio jednu šangajsku trgovinu prošlog mjeseca. 

Čini se da je u oba slučaja uzrok stampeda izuzetno niska cijena jestivog ulja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene