Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio na Instagramu

Srednjoškolac iz Beča najavio ubojstva u školi: Imao detaljan plan napada, prijetio učenicima, nastavnicima i ravnatelju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bečka policija privela je srednjoškolca koji je razredniku na Instagramu poslao fotografije oružja te prijetio da će upucati učenike, profesora i ravnatelja.

Jedan srednjoškolac iz Beča prijetio je da će izvršiti ubojstvo u školi, a svoje prijetnje objavio je na Instagramu. To je izazvalo strah i paniku među građanima.

Prema prvim informacijama, mladić je učenik srednje škole te je razredniku poslao fotografije pištolja i streljiva i napisao da želi upucati nekoliko učenika i profesora, kao i ravnatelja škole, piše Heute.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "Suha politika" Vučić o prosvjedu u Beogradu: "Igraju se s osjećajima ljudi, ali broj prosvjednika sve govori"

Pročitajte i ovo Škole - 1 Razgovor kao lijek Tragedija prestravila djecu u hrvatskim školama, ravnatelji vape za psiholozima: ''Svi idu ondje gdje dobiju bolje mogućnosti''

Osumnjičeni je imao i detaljan plan napada u nekoliko razreda u toj školi. Odmah je obaviještena policija, koja je ubrzo napravila pretres.

Pročitajte i ovo Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Posljednji pozdrav anđelima Oproštaj od malenog virtuoza (14): "Govorio si - glazba je lagana, samo sjedneš i prsti krenu. Blago nebesima, kakvu će glazbu slušati"

"Cijelu situaciju shvaćamo vrlo ozbiljno", poručila je policija, a trenutačno se ispituje osumnjičeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene