Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili ga s plesačicama

Unukin rođendan slavio u striptiz baru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sulejman Spaho, zastupnik SRS-a kojeg se sumnjiči da je u Skupštinu Srbije pozvao prostitutku Suzanu R. snimljen je kako 2008. godine u noćnom klubu 'pipka' polugole plesačice te ih 'nagrađuje' novčanicama od po tisuću dinara.

Većina zastupnika Skupštine Srbije smatra da skandalozne fotografije sa striptizetama ne mogu naštetiti ugledu parlamenta, prenosi Press. Zastupnik Zoran Krasić smatra da njegov kolega nije učinio ništa loše. 'Čovjek je slavio rođendan unuke,' rekao je.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija (Getty Images) Opasne seksualne usluge Panika u Beogradu – nakon velike potrage uhvaćena "prijateljica noći": Sumnjaju da je HIV-om zarazila mušterije Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Bizarno vjenčanje Podvodio gotovo upola mlađu djevojku od sebe, završio na sudu, a ona se prije suđenja i udala za njega

>> Prostitutka uhićena u Skupštini Srbije

>> Prostitutka je radila za pripadnika Crvenih beretki

Srđan Milivojević iz DS-a sumnja na fotomontažu. Spaho se također pozvao na fotomontažu, ali je nakon toga rekao da bolje da su ga fotografirali s lijepim djevojkama nego s muškarcima, kao neke druge političare, prenosi Press.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene