Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac s istetoviranom ružom

Prostitutka je radila za pripadnika Crvenih beretki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prostitutka koja je prije dva dana uhićena uz Skupštini Srbije radi za svodnika koji je najvjerjatnije nekada bio član jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije, poznatije kao 'Crvne beretke'.

Stric uhićene prostitutke za Press je rekao kako je djevojku u prostituciju uveo muškarac s istetoviranom ružom na lijevo strani vrata. Press saznaje kako se radi o S.R. rođenoj 1984. godine u Beogradu. Djevojka uhićena u srbijanskoj Skupštini ima podeblji policijski dosje. Dosad je tri puta bila osuđivana za krađu, a registrirana je kao dugogodišnja prostitutka koja je zbog toga više puta bila uhićena.

Pročitajte i ovo Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Bizarno vjenčanje Podvodio gotovo upola mlađu djevojku od sebe, završio na sudu, a ona se prije suđenja i udala za njega Kondom (Ilustracija: Gullier/Thinkstock) "Predmeti se koriste..." Bizarna parnica u Splitu: Policija tražila da se prostitutki oduzmu 4 neiskorištena kondoma, pogledajte što je sudac odlučio

>> Prostitutka uhićena u Skupštini Srbije

Rodbina uhićene djevojke ispričala je kako ona živi u iznajmljenom stanu, a sumnjaju kako joj je stanodavac osoba koja ju je uvukla u prostituciju. 'To je oženjeni čovjek koji ima istetoviranu ružu na lijevoj strani vrata', rekla je rodbina djevojke i dodala kako je S.R. razvedena i ima osmogodišnjeg sina o kojem brinu baka i djed. Kažu kako djevojka često ima posla s policijom, pogotovo kada je prije tri ukrala tetki veliku količinu novca, navodi Press.

 


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene