Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kome je došla?

Prostitutka uhićena u Skupštini Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska policija u Skupštini je uhitila S.P. za kojom je raspisana tjeralica zbog profesionalnog bavljenja prostitucijom.

Uhićenje prostitutke u zgradi parlamenta potvrdili su ministar policije Ivica Dačić i predsjednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović. No, nitko nije želio otkriti koga je prostitutka posjetila u Skupštini, niti povod kojim je došla, piše Press Online.

Incident sa S.P. dogodio se krajem veljače, a ova informacija je skrivana od javnosti kako ne bi narušila ionako lošu sliku koju parlament već ima. S.P. je odmah po ulasku u zgradu parlamenta bila sumnjiva osiguranju zbog vrlo provokativne odjeće. ’Nosila je malo odjeće i previše šminke. Kada je dala podatke radi provjere utvrđeno je da je za njom još ranije raspisana tjeralica. Osiguranje je odmah pozvalo policiju i ona je uhićena. Dok su je privodili, vikala je, psovala i vrijeđala policiju’, rekao je izvor iz Skupštine.

’Ona je privedena u okviru redovne kontrole i provjere osoba koja ulaze u Skupštinu. Nakon što je dala svoje osobne dokumente, osiguranje je ustvrdilo da je za njom raspisana potraga, jer koliko se sjećam, nije se odazivala na sudske pozive. Konkretno, radi se o raspisanoj tjeralici Prvog osnovnog suda u Beogradu zbog krivičnog djela prostitucije. Ona je odmah poslije toga privedena tom sudu’, rekao je Dačić i dodao da ne zna iz kojeg je razloga prostitutka došla u Skupštinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene