Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sveučilišni profesor i bivši istaknuti političar Novak Kilibarda je ocijenio da je Crna Gora u opasnosti da nestane.


'Ne mogu shvatiti da nitko ovdje ne primjećuje da je Crna Gora, kao međunarodno priznata država, izložena jednoj užasnoj opasnosti, da iščezne', rekao je Kilibarda u intervjuu podgoričkom listu 'Pobjeda'. Profesor je objasnio da opasnost nije u tome da Crna Gora nestane 'formalno kao država, nego da iščezne kao država, sa svim sadržajima, da ostane bez vlastite nacionalne prepoznatljivosti'.

Vezani članci Slika nije dostupna Kerum zamjera Vladi za Crnu Goru pa predlaže jamstva za Split Slika nije dostupna 'Nećemo razgovarati s drugima dok ne završimo s Konstruktorom'

'Rusija traži jedino uporište na Balkanu u Srbiji, a Srbija, uz ogromnu pomoć Rusije, čini sve da uguši Crnu Goru, nejnu naciju i sve ostalo', rekao je Kilibarda.

Izjave predstavnika Srbije i Srpske pravoslavne crkve o Crnoj Gori, u posljednje vrijeme, Kilibarda je okvalificirao kao 'strašne unitarno-klerikalne napade na Crnu Goru'.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju